Wat andere zeggen over HRmans

Yvonne ’t Hart, directeur Greve & ’t Hart
“Ik werk al jaren met veel plezier samen met Nicole Hermans bij het uitvoeren van assessment centers. Zij is een zeer professionele collega, die zowel analytisch als communicatief sterk is.
Nicole heeft een grote expertise als psycholoog en is er heel goed in om het zelfinzicht van deelnemers te vergroten en hen te ondersteunen om zich verder te ontwikkelen. Wat ik in haar waardeer is de combinatie van haar zakelijke en pragmatische aanpak en haar betrokken en persoonlijke manier van werken. Zowel naar collega’s, klanten als deelnemers is ze een deskundige en relatiegerichte partner die op een prettige en heldere manier adviseert en begeleidt. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!”

Jouko van Aggelen, Country Manager Cubiks (Netherlands) BV
“Wij prijzen ons gelukkig met de langdurige samenwerking met Nicole. Ze is absoluut een professional. Betrouwbaar, deskundig en efficiënt en daarnaast weet ze zich op een hele natuurlijke en prettige manier in ons team te mengen. Ze is geïnteresseerd, maakt gemakkelijk contact en ze weet snel tot deelnemers en kandidaten door te dringen, zonder dat zij zich hierdoor ongemakkelijk of ‘getest’ voelen. Haar kwaliteiten als assessor (en trainer) staat niet ter discussie, een voorbeeld hiervan is dat Nicole niet alleen samen met ons onze klanten bedient, maar ook dat wij haar als enige ‘externe’ vertrouwen in het beoordelen en asessen van onze eigen (toekomstige) collega’s. Als assessor heeft ze een scherp oog, is ze kritisch, maar zoals gezegd, gaat dit niet ten koste gaat van de relatie. Als professional is ze zich bewust van haar grenzen en is ze open en transparant wanneer ze zich niet comfortabel voelt en/of ze behoefte heeft aan een sparringpartner. Samenvattend: Een zeer deskundige en betrouwbare (externe) collega met wie het erg prettig samenwerken is.”

Tamara Van Dorst, Recruiter P&O MARS (HRmans werkt voor Mars in opdracht van Cubiks)
“Nicole is eerlijk en scherp als assessment psycholoog. Ze weet te confronteren en balanceert haar kritische noot door vanuit ontwikkeling kandidaten te stimuleren. Hierdoor wordt ze door mijzelf als opdrachtgever, als ook door kandidaten als kundig beoordeelt.”

Thomas Houdijk van Cubiks, managing consultant, beoordeelde een assessmentrapport over een medewerkster als volgt:
“Ik vind het zakelijk, uitgebalanceerd en genuanceerd. Ik vind het ook goed dat HRmans kritisch is omdat het hier gaat om een deelnemer die nu weer is geholpen in haar persoonlijke ontwikkeling.”

Deelnemers aan trainingen karakteriseerden HRmans als volgt:
“Nicole kan duidelijk antwoorden geven op vragen.”
“Ze heeft veel kennis en komt zeer professioneel over.”
“Theorie levendig gebracht.”
“Ik vind Nicole een goede trainer. Bewaakt het proces, houdt orde en biedt structuur.”
“Concreet, helder, betrokken, goed inzicht.”
“Fijne sfeer, prima balans.”
“Rustig, daadkrachtig, goede coach.”

© Suussferen Design & Websites 2013