Achtergrond

HRmans is in 2004 opgericht door Nicole Hermans. Na haar studie psychologie aan de universiteit van Utrecht heeft zij bij organisaties gewerkt als werving- en selectieadviseur en als loopbaanadviseur, zowel in een interne functie bij een IT-organisatie als in de rol van extern adviseur bij een HR-adviesbureau. Als senior consultant begeleidde zij projecten zoals het invoeren van competentie- en resultaatgericht management.

Als assessmentpsycholoog is Nicole Hermans zeer ervaren en zij heeft op diverse niveaus en voor uiteenlopende organisaties assessment centers en ontwikkelassessments ontworpen en uitgevoerd. Daarnaast heeft zij zich als trainer ontwikkeld tot een enthousiast kennisbrenger en een stimulator van persoonlijke ontwikkeling. In haar vaardigheids- en coachingstrainingen is zij er op gericht de persoonlijke effectiviteit van de mens te vergroten.

Nicole Hermans is geregistreerd als registerpsycholoog NIP A&O (Nederlands Instituut van Psychologen) en werkt volgens de beroepscode van het NIP (www.psynip.nl)

In haar projecten werkt Nicole samen met andere vakkundige en ervaren professionals, zowel assessmentpsychologen als trainers.

HRmans werkt voor en samen met onder andere:

  • Cubiks
  • Greve & ’t Hart
  • HU (Hogeschool Utrecht)
  • HvA (Hogeschool van Amsterdam), EVC Centrum
  • Steeman HRD

CiGnificant, voor optimale communicatie in de gezondheidszorg
Werkt u(w) (organisatie) binnen de de gezondheidszorg, neem dan een kijkje op de website van CiGnificant.

© Suussferen Design & Websites 2013